Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Δευτερα : Τραμ: Επιστρέφει στο ΣΕΦ από Δευτέρα - «Επόμενη στάση» ο - Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών τη δευτέρα όπως σε όλη την ελλαδα έτσι και στην ξάνθη.

Για τη δευτέρα ολμε και η δοε έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Γιατί απεργούμε οι εκπαιδευτικοί τη δευτέρα 11 οκτώβρη. Αυτή τη δευτέρα, 11/10 δεν απεργούμε μόνο ενάντια στον κατάπτυστο νόμο κεραμέως περί . Νέα εξώδικα του υπαιθ ενάντια στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την αδεδυ. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες.

Για τη δευτέρα ολμε και η δοε έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Τραμ: Επιστρέφει στο ΣΕΦ από Î
Τραμ: Επιστρέφει στο ΣΕΦ από Î"ευτέρα - «Επόμενη στάση» ο from images32.inewsgr.com
Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει μιας και αφού κρίθηκε . Ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε και ολμε για τη δευτέρα. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών τη δευτέρα όπως σε όλη την ελλαδα έτσι και στην ξάνθη. Όλοι τη δευτέρα στην απεργία και στις συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών | 902 mobile. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Νέα εξώδικα του υπαιθ ενάντια στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την αδεδυ. Η ολμε ανακοίνωσε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021 (ενημέρωση 8.10.2021 η απεργία κρίθηκε από το δικαστήριο .

Ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε και ολμε για τη δευτέρα.

Η ολμε ανακοίνωσε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021 (ενημέρωση 8.10.2021 η απεργία κρίθηκε από το δικαστήριο . Αυτή τη δευτέρα, 11/10 δεν απεργούμε μόνο ενάντια στον κατάπτυστο νόμο κεραμέως περί . 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία τη δευτέρα 11.10. Για τη δευτέρα ολμε και η δοε έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Γιατί απεργούμε οι εκπαιδευτικοί τη δευτέρα 11 οκτώβρη. Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει μιας και αφού κρίθηκε . Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών τη δευτέρα όπως σε όλη την ελλαδα έτσι και στην ξάνθη. Όλοι τη δευτέρα στην απεργία και στις συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών | 902 mobile. Όσοι δάσκαλοι απεργούσαν είχαν πει στους μαθητές να μην πάνε στο σχολείο την δευτέρα. Απεργία δασκάλων και καθηγητών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Νέα εξώδικα του υπαιθ ενάντια στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την αδεδυ. Ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε και ολμε για τη δευτέρα.

Νέα εξώδικα του υπαιθ ενάντια στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την αδεδυ. Για τη δευτέρα ολμε και η δοε έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Γιατί απεργούμε οι εκπαιδευτικοί τη δευτέρα 11 οκτώβρη. 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία τη δευτέρα 11.10.

Όσοι δάσκαλοι απεργούσαν είχαν πει στους μαθητές να μην πάνε στο σχολείο την δευτέρα. Τραμ: Επιστρέφει στο ΣΕΦ από Î
Τραμ: Επιστρέφει στο ΣΕΦ από Î"ευτέρα - «Επόμενη στάση» ο from images32.inewsgr.com
Όλοι τη δευτέρα στην απεργία και στις συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών | 902 mobile. Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών τη δευτέρα όπως σε όλη την ελλαδα έτσι και στην ξάνθη. Νέα εξώδικα του υπαιθ ενάντια στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την αδεδυ. Ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε και ολμε για τη δευτέρα. 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία τη δευτέρα 11.10. Για τη δευτέρα ολμε και η δοε έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Όσοι δάσκαλοι απεργούσαν είχαν πει στους μαθητές να μην πάνε στο σχολείο την δευτέρα.

Απεργία δασκάλων και καθηγητών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου.

Νέα εξώδικα του υπαιθ ενάντια στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την αδεδυ. Για τη δευτέρα ολμε και η δοε έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Η ολμε ανακοίνωσε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021 (ενημέρωση 8.10.2021 η απεργία κρίθηκε από το δικαστήριο . Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Όσοι δάσκαλοι απεργούσαν είχαν πει στους μαθητές να μην πάνε στο σχολείο την δευτέρα. Γιατί απεργούμε οι εκπαιδευτικοί τη δευτέρα 11 οκτώβρη. Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει μιας και αφού κρίθηκε . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Αυτή τη δευτέρα, 11/10 δεν απεργούμε μόνο ενάντια στον κατάπτυστο νόμο κεραμέως περί . Όλοι τη δευτέρα στην απεργία και στις συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών | 902 mobile. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών τη δευτέρα όπως σε όλη την ελλαδα έτσι και στην ξάνθη. 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία τη δευτέρα 11.10. Απεργία δασκάλων και καθηγητών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου.

Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Όσοι δάσκαλοι απεργούσαν είχαν πει στους μαθητές να μην πάνε στο σχολείο την δευτέρα. Γιατί απεργούμε οι εκπαιδευτικοί τη δευτέρα 11 οκτώβρη. Νέα εξώδικα του υπαιθ ενάντια στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την αδεδυ. Αυτή τη δευτέρα, 11/10 δεν απεργούμε μόνο ενάντια στον κατάπτυστο νόμο κεραμέως περί .

Νέα εξώδικα του υπαιθ ενάντια στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την αδεδυ. Η ατάκα του Ετεοκλή Παύλου που εντυπωσίασε τις
Η ατάκα του Ετεοκλή Παύλου που εντυπωσίασε τις from images32.inewsgr.com
Ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε και ολμε για τη δευτέρα. Απεργία δασκάλων και καθηγητών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών τη δευτέρα όπως σε όλη την ελλαδα έτσι και στην ξάνθη. Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Η ολμε ανακοίνωσε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021 (ενημέρωση 8.10.2021 η απεργία κρίθηκε από το δικαστήριο . 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία τη δευτέρα 11.10. Για τη δευτέρα ολμε και η δοε έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Γιατί απεργούμε οι εκπαιδευτικοί τη δευτέρα 11 οκτώβρη.

Γιατί απεργούμε οι εκπαιδευτικοί τη δευτέρα 11 οκτώβρη.

Η ολμε ανακοίνωσε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021 (ενημέρωση 8.10.2021 η απεργία κρίθηκε από το δικαστήριο . Νέα εξώδικα του υπαιθ ενάντια στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την αδεδυ. Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει μιας και αφού κρίθηκε . Ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε και ολμε για τη δευτέρα. Απεργία δασκάλων και καθηγητών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου. Γιατί απεργούμε οι εκπαιδευτικοί τη δευτέρα 11 οκτώβρη. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών τη δευτέρα όπως σε όλη την ελλαδα έτσι και στην ξάνθη. 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία τη δευτέρα 11.10. Όσοι δάσκαλοι απεργούσαν είχαν πει στους μαθητές να μην πάνε στο σχολείο την δευτέρα. Για τη δευτέρα ολμε και η δοε έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Όλοι τη δευτέρα στην απεργία και στις συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών | 902 mobile. Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ.

Απεργια Δευτερα : Τραμ: Επιστρέφει στο ΣΕΦ από Î"ευτέρα - «Επόμενη στάση» ο - Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών τη δευτέρα όπως σε όλη την ελλαδα έτσι και στην ξάνθη.. Όσοι δάσκαλοι απεργούσαν είχαν πει στους μαθητές να μην πάνε στο σχολείο την δευτέρα. Απεργία δασκάλων και καθηγητών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει μιας και αφού κρίθηκε . Όλοι τη δευτέρα στην απεργία και στις συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών | 902 mobile.